Kako nam je proljeće donijelo lijepo vrijeme tako smo i mi s radošću nastavali našu ovogodišnju sajamsku turneju. Pa je tako idući koji je došao na red bio i jedan od najvećih.

S ponosom smo prvi puta prisustvovali jednom od najznačajnijih svjetskih sajmova vina i alkoholnih pića koji okuplja najveće hotelijere, ugostitelje, distributere te proizvođače. ProWein 2017 održao se u Düsseldorfu od 19. do 23. ožujka te okupio više od 6000 izlagača te ga je posjetilo nešto malo više od 56 000 posjetitelja za koje je bilo organizirao preko 500 raznovrsnih događanja. Od brojnih degustacija, seminara te prezentacija, ProWein je pravi „networking event“ koji uspješno realizira brojna poslovanja.

Na sajmu smo ponosno predstavili našu paletu vrhunskih Medica. Naša zlatom okrunjena Honey Liquer Medica svojim je najkvalitetnijim medom zasladila brojna nepca te namamila osmjehe i najkritičnijim kušačima. No, prava zvijezda sajma bila je posebna Spice Medica s cimetom i medom koja daje posebnu sintezu pikantnosti, slatkoće i posebne arome.

Zahvaljujući upravo njezinoj posebnosti privukli smo pažnju mnogima te počeli dogovarati jako zanimljive buduće suradnje po kojima ćemo ovaj ProWein i Düsseldorf nositi u lijepom sjećanju. No, o njima i o našim budućim avanturama pričat ćemo u našem idućem blogu. Do tada, sladite se i guštajte!