1. Odlična hidratacija

BEE BALM pčelinja mast u sticku hrani, njeguje i omekšava ispucale usne, potiče perifernu cirkulaciju, te ima blago antibiotičko djelovanje. Kao što već znate, hidratacija je prvi korak u njezi usana. Za potpuno djelovanje, prije spavanja napravite lagani piling i zatim nanesite BEE BALM. On djeluje regenerativno, daje koži elastičnost i svježiji izgled. Iznenađujuće učinke pokazuje kod herpesa i drugih kožnih problema. Pčelinja mast je najbolja prirodna zaštita od utjecaja sunca, vjetra, hladnoće i drugih vremenskih čimbenika.

2. Prirodni sastojci

Kao i svi naši proizvodi, BEE BALM pčelinja mast u sticku napravljena je od prirodnih sastojaka. Pčelinju mast proizvode naše pčele, a mi ju prikupljamo i dalje obrađujemo. Izvornost naših sastojaka nam je iznimno bitna i ponosni smo na svaki proizvod koji nosi naše ime.

3. Hrvatski proizvod

Cjelokupna proizvodnja Apimel proizvoda odvija se u Hrvatskoj, u Slavoniji. Naše pčele svoju „tvornicu“ imaju u Bizovcu, u proizvodnom pogonu na 1200 m² s proizvodnim kapacitetom od 1000 tona godišnje. Tamo proizvodimo i pakiramo sve naše proizvode – kako BEE BALM tako i medove i Melkior medice. Apimel je obiteljska tvrtka s tradicijom od 1994. godine i naši kupci su to prepoznali. Vi ste nam velika inspiracija i vaši komentari i prijedlozi nam puno znače.

Ako smo vas zaintrigirali, posjetite naš web shop jer trenutno traje akcija 2+1 gratis.