Iako bi mnogi siječanj okarakterizirali kao depresivan i tmuran mjesec, u Apimelu bi se rado ponadali da se cijela 2017. ugleda upravo na ovaj mjesec.

Naime, ovu smo godinu započeli našim prvim posjetom internacionalnom sajmu u Berlinu, odnosno Zelenom tjednu. Internationale Grune Woche Berlin jedan je od najvećih sajmova takve vrste jer na više od 130 000 kvadratnih metara nudi široku paletu proizvoda iz poljoprivrednog i prehrambenog sektora iz cijeloga svijeta. Sajam godišnje posjeti više od 420 000 ljudi, koji mogu testirati razne proizvode, upoznati proizvođače te ostvariti brojne suradnje.

Upravo smo zato odlučili i mi biti dio te prekrasne priče i omogućiti kupcima iz cijeloga svijeta da probaju naše proizvode te uz to, naravno, saznaju za ljepote našeg zavičaja. Na sajmu su posjetitelji mogli probati Apimel Premium i Plus paletu proizvoda, Čokomel, pčelinju mast i medicu. Možemo sa sigurnošću reći da je posjetitelje ponajviše zainteresirala pčelinja mast, za koju smo upite za narudžbe dobili iz svih dijelova Europe. Također, Čokomel nije mogao proći neopaženo te je uistinu bio atrakcija, ne samo posjetiteljima već i ostalim proizvođačima. Naravno, za degustaciju medice se uvijek tražila koja kap više, a Apimel Premium i Plus proizvodi našli su svoje kupce u svim dobnim skupinama.

Nakon ovakvog iskustva, brojnih potvrda naše kvalitete i posebnosti od strane kolega iz cijeloga svijeta te onoga najbitnijeg, potvrde zadovoljstva posjetitelja, vratili smo se puni pouzdanja i odlučnosti da ovu godinu uistinu učinimo najboljom!