Apimel phone T / P. 00385 (0)31 351-327 | FAX 00385 (0)31 350-196
Dobrodošli na naše web stranice!

Hepacel – za jetru

HEPACEL  – „kućni liječnik vaše jetre“

 • pridonosi zdravlju jetre

Prirodni aktivni sastojci HEPACELA su:

Med

Sikavica              

 • jedna od najboljih biljaka za zaštitu i detoksikaciju jetre.
 • Sikavica je jedinstvena po tome da nema medicinski ekvivalent u liječenju jetre.
 • Aktivni sastojak iz sikavice zove se silimarin.  Znanstveno je dokazano da silimarin obnavlja jetrene stanice i potiče njihov rast.
 • Silimarin povećava razinu glutationa u jetri za 35%. Glutation je najvažniji antioksidans za zaštitu jetre, i njegova razina pada ako smo svakodnevno izloženi visokim razinama toksina.
 • Sikavica štiti jetru od razarajućeg djelovanja mnogih lijekova te ima moć da iz organizma izbaci kemikalije, alkohol, teške metale i radijaciju.

Korijen maslačka

 • najljekovitiji dio maslačka,
 • sadrži inulin, polisaharid, odnosno vlakno, koje djeluje prebiotički potičući rast “dobrih” bakterija u probavnom sustavu,
 • odličan za izbacivanje toksina iz tijela.
 • Studije pokazuju da korijen maslačka pomaže zaštititi jetru od oštećenja uzrokovanih lijekovima kao što su antidepresivi i lijekovi protiv bolova.

Vodopija (Cikorija)

 • koristi se za liječenje oboljenja jetre i za proljetno čišćenje organizma,
 • jača i čisti želudac, pročišćava jetru, bubrege i slezenu,
 • učinkovito čisti jetru od toksina i akumuliranih toksina te potiče izlučivanje žuči.

 

Pakiranje: 250g

Hepacel

Mješavina meda i tinkture biljne mješavine Marijin oslobod (sikavica) drevni je lijek za bolesti jetre. Danas je njegovo blagotvorno djelovanje na jetru i znanstveno potvrđeno. Uz sikavicu, Hepacel med sadrži iscrpine i drugih, ne manje značajnih, biljnih vrsta čija ljekovita svojstva dobro poznaju vrsni poznavatelji ljekovitog bilja. Sikavica Ova bodljikava biljka koja naraste i do dva metra u visinu vrijedna je vašeg truda ubiranja jer je iznimno ljekovita. Aktivni sastojak iz sikavice zove se silimarin za kojeg je dokazano da obnavlja jetrene stanice te potiče njihov rast. Sikavica se preporučuje osobama sklonima masnoj hrani i alkoholizmu te će pomoći kod mamurluka. Ona štiti jetru od štetnih djelovanja lijekova te iz organizma izbacuje teške metale, kemikalije i alkohol. Dokazano jača organizam, poboljšava probavu, a preporučuje se i kod osoba koje pate od vrtoglavica, migrena te niskog tlaka. Važno je za istaknuti da će biljka pomoći osobama koje pate od bolesti nadbubrežne žlijezde te kod upala slijepog crijeva i psorijaze.

4 puta dnevno uzeti po jednu žličicu (oko 7g) HEPACEL mješavine otopljene u malo vode ili čaja

Kestenov med, tinktura biljne mješavine ploda sikavice, korijen maslačka, zeleni plave vodopije, zeleni turice. Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi ( 4 x 1 žličica (=7g) = 28g) :

kestenov med 26,60 g
tinktura biljne mješavine 1,4 g
Silimarin

Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci.

Ljekarna Dostupnost
Moja Internet Ljekarna DA
Ljekarnanatura.hr DA

 

Prodavaonica zdrave hrane Dostupnost
Alternativa Webshop DA

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

SLIČNI PROIZVODI

Provjerite slične proizvode iz našeg asortimana

Feature Products

Scroll Up