Apimel phone T / P. 00385 (0)31 351-327 | FAX 00385 (0)31 350-196
Dobrodošli na naše web stranice!

Cratecor – za srce

CRATECOR  – za zdravo srce

  • Pomaže zdravlju srca
  • Pomaže regulaciji krvnog tlaka

Prirodni aktivni sastojci CRATECORA su:

Med

Bijeli Glog          

  • Plodovi sadrže eterično ulje, tanin, saponin, glikozide i fruktozu te u znatnim količinama kalij, natrij, kalcij i soli fosforne kiseline.
  • Znanstvenici su zaključili da glog, između ostaloga, učinkovito sprječava pošast modernog doba – infarkt.
  • Svi oni koji imaju problem s visokim tlakom ili se žele zaštititi od povišenog kolesterola i od ateroskleroze mogu se liječiti pripravcima od gloga.
  • Ova biljka ima široku korist za održavanje zdravlja krvožilnog sustava, kod visokog tlaka, slabljenja srčanog mišića i srčane aritmije.
  • Glog je prihvaćen kao sredstvo za snažan i učinkovit tretman ranih faza srčanih bolesti te kao djelotvorna terapija kod već uznapredovalih faza.

Pakiranje: 250g

Cratecor

Mješavina meda i tinkture cvijeta bijelog gloga Cratecor predstavlja blago sredstvo koje potpomaže širenje srčanih krvnih žila te na taj način poboljšava opskrbu srca krvlju i kisikom. Ukoliko se ne prekorače preporučene doze, kod većine srčanih tegoba može se bez posljedica uzimati kroz dulji vremenski period. Bijeli glog Glog je odličan prirodni lijek koji blagotvorno djeluje na srce i žile. Provedena su mnoga znanstvena istraživanja na srčanim bolesnicima gdje je potvrđeno da aktivne tvari gloga doprinose smanjenju srčanih tegoba. Glog je poznat i kao narodni lijek koji sadrži aktivne tvari s antioksidativnim djelovanjem, a korišten je još od srednjeg vijeka. Odličan je za sve koji se žele zaštiti od kolesterola jer stimulira rad i aktivnost stanica srčanog mišića. Također, pozitivan je stimulans kod manjka energije, vrtoglavica, lošeg sna, tjeskobe i nervoze. Mnoge prirodne blagodati, od kojih su samo neke fruktoza, saponin, tanin, kalij, natrij i kalcij sastavni su dio ploda.

4 puta dnevno uzeti po jednu žličicu (=7g) CRATECOR mješavine, najbolje otopljeno u malo vode, čaja ili soka

u preporučenoj dnevnoj dozi 4 x 1 žličica (=7g)  =  28g):

cvjetni med

27,0g

Tinktura cvijeta bijelog gloga (Crataegus monogyna) 1,0g

 

Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode. Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Ljekarna Dostupnost
Moja Internet Ljekarna DA
Ljekarnanatura.hr DA
Biljna ljekarna DA
Online ljekarna Vaše zdravlje DA
Biooazazdravlja.hr DA
Phama.hr DA

 

Prodavaonica zdrave hrane Dostupnost
Alternativa Webshop DA

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

SLIČNI PROIZVODI

Provjerite slične proizvode iz našeg asortimana

Feature Products

Scroll Up