Slab imunitet i velike temperaturne promjene pogodno su tlo za prehlade koje su popraćene grloboljom, kašljem, temperaturom i glavoboljom. Svaku je prehladu, gripu ili virozu bolje spriječiti nego liječiti i zato je potrebno ojačati imunološki sustav kako bi se sezona virusa prebrodila uz što manje infekcija.

Imunološki sustav nas svojim konstantnim radom brani od raznih mikroorganizama, a kada on oslabi mikroorganizmi napadaju naše stanice. Pad imuniteta može se prepoznati po općoj slabosti, iscrpljenosti i konstantnom umoru te ga je tada nužno opskrbiti odgovarajućim hranjivim tvarima. Ono što može pomoći su unošenje dovoljno vitamina i minerala, izbjegavanje stresa, kvalitetna i dovoljna količina sna, redovito provjetravanje prostorija i zdrava prehrana. Također, organizmu uvelike pomažu prirodni suplementi i zato je Apimel razvio Proimunal ampule – saveznike snažnog imuniteta.

Sastojci u Apimel Proimunal Defense ampulama osiguravaju dobru ravnotežu između imunološke funkcije i energije. Jednostavne ampule za piće koje kombiniraju samo prirodne sastojke preporučuju se cijeloj obitelji. Vitamin B doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, Reishi i Shiitake doprinose prirodnoj obrani tijela, matična mliječ sudjeluje u metabolizmu stvaranja energije dok kolostrum i pročišćeni propolis sadrže niz ljekovitih svojstava te veliki broj vitamina i minerala. Samo je jedna ampula dnevno prije doručka dovoljna za jači imunitet koji se može izboriti sa sezonskim promjenama.

S čak 3850 mg matične mliječi po ampuli, Proimunal Gelee Royale je proizvod s najvećom koncentracijom čiste matične mliječi na tržištu. U njoj su prisutne čak 23 vrste aminokiselina koje sprječavaju pojavu bakterija i virusa, kao i enzimi i masne kiseline koje su potrebne za zdravlje organizma te iz tog razloga mnogi smatraju matičnu mliječ najsavršenijom namirnicom na svijetu. Ona je pravo prirodno blago koje proizvode pčele, a koje štiti imunitet te pomaže u obnavljanju energije. Upravo zato je matična mliječ glavni sastojak naših ampula. Proimunal Gelee Royale je izvrstan dodatak prehrani za sve mlade i odrasle osobe koje se bore s gubitkom apetita, umorom zbog tjelesnih zahtjeva i kojima je potrebna dodatna energija.

Polazak u vrtić ili školu često je stresan, no nakon početne adaptacije kreću i drugi problemi. Vrtićko i školsko okruženje idealno je za širenje i prenošenje raznih virusa i bakterija kojima ne možete pobjeći, no možete pomoći svom djetetu da izgradi što bolji imunitet. I upravo smo zato za imunitet naših vrtićaraca i školaraca koji su najizloženiji virozama, pripremili posebne ampule s okusom šumskog voća. 12 vitamina, matična mliječ i propolis predstavljaju idealnu formulu Apimel Proimunal Junior ampula koje jačaju imunitet djece i tinejdžera. Preporučuje se od 4 godine života djeteta, te pruža energiju i potpunu njegu tijekom njihovog rasta, tjelesnih aktivnosti i fizioloških promjena. Za djecu do 12 godina dovoljno je samo pola ampule dnevno, dok je za starije potrebna jedna dnevno prije doručka.

Ne zaboravite da je jak imunološki sustav ključ za očuvanje zdravlja i vitalnosti tijekom cijele godine. Apimel Proimunal ampule moguće je pronaći u svim boljim ljekarnama, DM prodavaonicama ali i na našem webshopu.