Apimel Beauty linija donosi vam proizvode prirodnog sastava i dokazanog biološkog djelovanja – pčelinju mast u klasičnom pakiranju i BEE BALM pčelinju mast u sticku.
Proizvode iz Beauty linije pronađite u DM prodavaonicama diljem Hrvatske i pružite prirodnu njegu svojoj koži i usnama.

Zašto pčelinja mast i BEE BALM?

Pčelinja mast prirodni je proizvod koji nam pruža brojne blagodati za očuvanje kože. Zahvaljujući kombinaciji 5 sastojaka koji hrane i mekšaju kožu, potiču perifernu cirkulaciju te imaju blago antibiotičko djelovanje, pčelinja mast pruža savršenu njegu najosjetljivijoj koži kao i koži sklonoj alergijama. Spas je osobama koje imaju suhu i oštećenu kožu, a preporučuje se nanošenje masti 2-3 puta dnevno na željeno mjesto kako bi se postigao željeni rezultat.

Redovita upotreba masti pokazala je iznenađujuće učinke kod tvrdokornih lišajeva, neurodermitisa, herpesa i drugih kožnih problema kao i kod osoba koje imaju teškoće s hemoroidima. Također, preporučuje se trudnicama za mazanje stomaka kako bi spriječile pojavu strija jer mast zahvaljujući svojim svojstvima djeluje regenerativno i daje koži elastičnost i svježiji izgled. Pčelinju mast dobro je imati u svojoj kućnoj ljekarni jer nikome nisu strane krastice u nosu ili rane na tijelu koje stvaraju nelagodu, a upravo je pčelinja mast rješenje koje je u tom slučaju potrebno.

Pčelinja mast

BEE BALM pčelinja mast u sticku praktično je pakiranje koje stane u svaku torbicu ili ruksak te pruža mogućnost jednostavnog i brzog korištenja proizvoda. Trenutno regenerira ispucale i nadražene usne stvarajući zaštitni sloj te im pruža intenzivnu hidrataciju i vraća mekoću.
Osim što njeguje usne, BEE BALM pomaže i kod liječenja herpesa na usni koji se manifestira pojavljivanjem sitnih, tekućinom ispunjenih mjehurića na usnama. Popraćen je neugodnim osjećajem boli i peckanja, a nakon što mjehurići puknu na usnama se stvaraju kraste. Izravnim nanošenjem proizvoda na herpes smanjuje se rizik od prenošenja bakterija, a blago antibiotičko djelovanje ublažava njegove simptome.

Iako se nalazi u manjem pakiranju, BEE BALM sadrži sve karakteristike kao i pčelinja mast u klasičnom pakiranju i pruža jednaku zaštitu. Pomoću prirodnih sastojaka, svojim usnama možete vratiti mekoću i riješiti se herpesa.

BEE BALM

Pronađite naše proizvode u DM prodavaonicama!

Već dugi niz godina Apimel i DM drogerije njeguju uspješnu suradnju i u vašu blizinu donose prirodne pčelinje proizvode. Kao jedan od najvećih trgovačkih lanaca u srednjoj i jugoistočnoj Europi, DM vam pruža mogućnost pronalaska naših proizvoda u preko 170 poslovnica diljem Hrvatske.
Požurite i na policama DM prodavaonica pronađite pčelinju mast i BEE BALM i pružite svojim usnama i tijelu ono što zaslužuju – kvalitetnu njegu!