Apimel phone T / P. 00385 (0)31 351-327 | FAX 00385 (0)31 350-196
Dobrodošli na naše web stranice!

Nova linija za pakiranje i punjenje meda u funkciji

Tvrtka GIORDAN SRL iz Italije izvršila je isporuku nove linije za pakiranje i punjenje meda u ugovorenim rokovima, čime je ispunjen glavni planirani rezultat projekta “Apimel konkurentnost”. Nabavom ove linije ubrzati će se proizvodni procesi i smanjit će vrijeme potrebno za isporuku robe za oko 40%, a također, očekuje se i smanjenja utroška radnog vremena i toplinske energije uz istodobno povećanje kapaciteta proizvodnje što će značajno unaprijediti konkurentnost tvrtke Apimel d.o.o. na domaćem i europskom tržištu. Pri instalaciji i puštanju u pogon nove linije pakiranje i punjenje, djelatnici tvrtke GIORDAN SRL izvršili su i obuku naših djelatnika čime su stvoreni svi tehnički i stručni preduvjeti za korištenje nove linije u poslovanju Apimel d.o.o.

16.6.2018.


U tijeku je provedba projekta „Apimel konkurentnost“

Apimel d.o.o. od listopada 2017. godine provodi projekt „Apimel konkurentnost“, financiran u okviru provedbe natječaja „E-impuls“ iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija (2014.-2020.), kroz Europski fond za regionalni razvoj.

Provedba aktivnosti podrazumijeva tri osnovna elementa projekta:

Ulaganjem u liniju za pakiranje proizvoda ubrzat će se proizvodni proces i smanjit će vrijeme potrebno za isporuku robe za oko 40%, a također, doći će do i smanjenja utroška radnog vremena i toplinske energije uz istodobno povećanje kapaciteta proizvodnje što će na koncu unaprijediti konkurentnost tvrtke Apimel d.o.o.

Opći podaci o projektu:

EU fonodvi

Projekt “Apimel konnkurentnost” SUFINANCIRA EUROPSKA UNIJA I IZ EUROPSKOG FONDA ZA REGIONALNI RAZVOJOBJAVLJIVANI SADRŽAJI ISKLJUČIVA SU ODGOVORNOST APLIMEL D.O.O.

Scroll Up