Apimel phone T / P. 00385 (0)31 351-327 | FAX 00385 (0)31 350-196
Welcome to our website!

Mirosan

Lemon balm, whose tincture is the integral part of our Mirosan honey, is a well know medicinal plant used during periods of irritation, depression and insomnia. Just like all other natural medicinal agents, it is very important to consume it persistently and on a regular basis.

Packaging: 250g

Mirosan

(Hrvatski) Matičnjak, čija je tinktura sastavni dio MIROSAN MEDA, poznata je ljekovita biljka koja se primjenjuje kod razdraženosti, potištenosti i nesanice. Kao i kod većine prirodnih ljekovitih sredstava, važna je ustrajna i redovita primjena. Matičnjak Ovu biljku pčele iznimno vole zbog čega je i dobila naziv matičnjak. Limunastog je mirisa i srodnik je kadulje i lavande. Matičnjak je rijetka biljka koja je istovremeno ljekovita, ukrasna, začinska, medonosna, aromatična i mirisna te zbog toga ima širu industrijsku primjenu. Dokazano je da djeluje na stres, napetost i nesanicu te također ima odlično djelovanje na koncentraciju potičući bolje rješavanje tekstovnih i slikovnih zadataka. Matičnjak će pomoći i ljudima koji pate od Alzheimerove bolesti poboljšavajući njihovo pamćenje i koncentraciju. Ova biljka se preporučuje ukoliko imate probavne smetnje kao što su grčevi. Također, poznata je po svojim pozitivnim učincima na miran san, smanjenje depresije i stresa te povećavanje kreativnosti i koncentracije.

(Hrvatski) 2 žličice (oko 14g) MIROSAN mješavine, otopiti u šalici toplog čaja od kamilice, lipe ili bilo koje druge prikladne biljke i to u gutljajima popiti pola sata prije spavanja.

(Hrvatski) Bagremov med, tinktura biljne mješavine Preporučene dnevne količine 2 puta po 1 čajna žličica cca 14g :

Bagremov med 13,3 g
Tinktura 0,70 g

(Hrvatski) Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se istu vrstu čaja piti kroz dulje vrijeme.

(Hrvatski)

Ljekarna Dostupnost
Ljekarna.hr DA
Moja Internet Ljekarna DA
Tvoja internet ljekarna DA
Ljekarnanatura.hr DA
Ljekarne Plantak DA
Biljna ljekarna DA
apotekos.com DA
Online ljekarna Vaše zdravlje DA
Phama.hr DA
Biooazazdravlja.hr DA

 

Prodavaonica zdrave hrane Dostupnost
Alternativa Webshop DA

SIMILAR PRODUCTS

Check out similar products from our range

Feature Products

Scroll Up