Apimel phone T / P. 00385 (0)31 351-327 | FAX 00385 (0)31 350-196
Welcome to our website!

Cratecor

It represents a mild agent that aids the widening of blood vessels and thus improves blood and oxygen supply to the heart. Unless the recommended dosages are exceeded, it is safe for use by persons suffering from most heart diseases for a longer period of time without any consequences.

Packaging: 250g

Cratecor

(Hrvatski) Mješavina meda i tinkture cvijeta bijelog gloga Cratecor predstavlja blago sredstvo koje potpomaže širenje srčanih krvnih žila te na taj način poboljšava opskrbu srca krvlju i kisikom. Ukoliko se ne prekorače preporučene doze, kod većine srčanih tegoba može se bez posljedica uzimati kroz dulji vremenski period. Bijeli glog Glog je odličan prirodni lijek koji blagotvorno djeluje na srce i žile. Provedena su mnoga znanstvena istraživanja na srčanim bolesnicima gdje je potvrđeno da aktivne tvari gloga doprinose smanjenju srčanih tegoba. Glog je poznat i kao narodni lijek koji sadrži aktivne tvari s antioksidativnim djelovanjem, a korišten je još od srednjeg vijeka. Odličan je za sve koji se žele zaštiti od kolesterola jer stimulira rad i aktivnost stanica srčanog mišića. Također, pozitivan je stimulans kod manjka energije, vrtoglavica, lošeg sna, tjeskobe i nervoze. Mnoge prirodne blagodati, od kojih su samo neke fruktoza, saponin, tanin, kalij, natrij i kalcij sastavni su dio ploda.

(Hrvatski) 4 puta dnevno uzeti po jednu žličicu (=7g) CRATECOR mješavine, najbolje otopljeno u malo vode, čaja ili soka

(Hrvatski) u preporučenoj dnevnoj dozi 4 x 1 žličica (=7g)  =  28g):

cvjetni med

27,0g

Tinktura cvijeta bijelog gloga (Crataegus monogyna) 1,0g

 

(Hrvatski) Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode. Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

(Hrvatski)

Ljekarna Dostupnost
Moja Internet Ljekarna DA
Ljekarnanatura.hr DA
Biljna ljekarna DA
Online ljekarna Vaše zdravlje DA
Biooazazdravlja.hr DA
Phama.hr DA

 

Prodavaonica zdrave hrane Dostupnost
Alternativa Webshop DA

SIMILAR PRODUCTS

Check out similar products from our range

Feature Products

Scroll Up