Ljeto nam se vratilo, a s njime su i naše marljive pčelice odletjele sve do Kine! Naime, početkom ovog mjeseca od 09. do 10. lipnja održao se treći sajam trgovine i investicija u gradu Ningbou u pokrajini Zhejiang u Kini. Lijepa naša Hrvatska imala je čast prisustvovati i predstaviti svoje proizvode i usluge 26 hrvatskih tvrtki.

Zanimljivo je upravo to što je grad Ningbo prije nekoliko godina izabran za domaćina zato što je uvijek bio prvi izbor za uvoz i izvoz dobara iz čak 16 zemalja, a lučka prednost i otvoreno gospodarstvo napravili su čvrste temelje za razne suradnje, sajmove, manifestacije i smotre. Kineskim posjetiteljima predstavljeni su razni hrvatski prehrambeni proizvodi, poput tartufa, konzervirane ribe, vina, rakije, proizvoda od lavande te proizvoda koji služe kao dodatak prehrani za životinje.

Naša tvrtka imala je čast prisustvovati ovom hvale vrijednom događaju i razmjeni iskustava, predstavljajući Apimel proizvode te stvarajući nova prijateljstva. Veliki interes, Kinezi su pokazali upravo za med, mlijeko i mliječne proizvode – za čiji se uvoz još uvijek čeka dozvola, a ova manifestacija otvorila je put prema toj realizaciji. Naši su Apimel predstavnici prezentirali posjetiteljima  zlatnu Melkior i Melkior Spice medicu. Dvije ukusne, medene i posebne medice, ne samo da su privlačile pozornost već su ugodno iznenadile i fascinirale svako nepce koje je imalo priliku probati ovaj hladni i osvježavajući okus alkoholnog pića začinjenog s pčelinjim medom od cimeta.

Dobre energije i pozitivnih komentara bilo je na pretek, a ravnatelj organizacijskog odbora sajma Yu Dunhua napomenuo je kako je oduševljen našim organskim proizvodima. Zadovoljstvo naših kupaca nam je najvažnije i upravo je to ispunilo naša srca i potaknulo nas da budemo još uspješniji i kreativniji. Nastavit ćemo razmjenjivati iskustva i stvarati poznanstva po cijelom svijetu, jer to je upravo ono čime se vodimo – multikulturalna povezanost, kvaliteta i medeni užitak koji smo svi zajedno kreirali od 1994.godine.