Apimel donosi ne jedan nego čak četiri nova proizvoda – predstavljamo vam Apimel Proimunal Ampule! Ove ampule služe kao dodatak prehrani svim onima koji se bore protiv alergija, slabog imuniteta i manjka energije. Osim toga, tu je i dodatak prehrani za sve tinejdžere i djecu koji trenutno prolaze kroz rast i razvoj. Sve ove ampule dolaze u prikladnim bočicama za piće koje omogućavaju brz i jednostavan unos u organizam, uz velike postotke matične mliječi po ampuli.

Među ovim novim proizvodima krije se za svakoga po nešto, a o čemu je točno riječ i koja je tajna njihovog djelovanja, pročitajte u nastavku.

PROIMUNAL DEFENSE ampule

PROIMUNAL DEFENSE ampule dodatak su prehrani svima onima koji se redovito bore sa sezonskim promjenama i oslabljenim imunitetom. Sastojci poput vitamina B6, matične mliječi, propolisa, kolostruma, reishija i shiitake osiguravaju dobru ravnotežu između imunološke funkcije i energije. 

PROIMUNAL GELEE ROYALE ampule

PROIMUNAL GELEE ROYALE ampule organizmu daju energiju tijekom razdoblja intenzivnih i fizičkih ili radnih aktivnosti. Sadrži visoku koncentraciju čiste matične mliječi, vitamin E, pčelinji pelud i pročišćeni propolis. Ove ampule sadrže najviše matične mliječi na tržištu, čak 3850 mg. PROIMUNAL GELEE ROYALE ampule izvrstan su dodatak prehrani za sve mlade i odrasle osobe koje se bore s gubitkom apetita u određenim razdobljima, umorom zbog tjelesnih zahtjeva i kojima je potrebna dodatna energija.

PROIMUNAL JUNIOR ampule

PROIMUNAL JUNIOR ampule djeci i tinejdžerima tijekom njihovog rasta i razvoja nadopunjuju prehranu. Ove ampule predstavljaju idealnu formulu jer sadrže 12 vitamina, matičnu mliječ i propolis. PROIMUNAL JUNIOR ampule pružaju energiju tijekom rasta, tjelesnih aktivnosti i fizioloških promjena kod djece i tinejdžera. Ove ampule imaju ugodan okus šumskog voća, a mogu se konzumirati samostalno ili s hladnim sokovima, jogurtima i smoothiejima.

Kada dođe razdoblje sezonskih alergija, dostupne će biti i PROIMUNAL ALER-GO-HELP ampule koje pomažu organizmu u borbi protiv alergija. 

*Prije konzumiranja Apimel ampula, osobe osjetljive na pčelinje proizvode trebaju se obratiti svom liječniku. Osim toga, dodaci prehrani se ne smiju koristiti kao zamjena za uravnoteženu prehranu, već je potrebno provoditi raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav način života. 

Apimel Proimunal Ampule u svakom su slučaju idealan izbor protiv svih lakših problema vezanih uz snagu, energiju i imunitet tijela. Zato Apimel ampule isprobajte i vi!