Ponukani prošlogodišnjim lijepim iskustvom, ponovno smo se uputili u Düsseldorf na jedan od najvećih svjetskih sajmova vina i alkoholnih pića ProWein 2018. Sajam okuplja stručnjake iz vinogradarstva, proizvodnje, trgovine i gastronomije koji su se odazvali u velikom broju. Ove je godine svoje proizvode predstavilo 6400 izlagača iz 45 država svijeta, od toga njih 25 iz Hrvatske.

Na sajmu smo ponosno predstavili naš izbor vrhunskih pića na bazi meda – Melkior medicu i Melkior Spice. Dok Melkior medica s ponosom nosi zlatnu medalju prema izboru Tastings web stranice, sadrži preko 10% pčelinjeg meda te ekstrakt kičice koji pruža gorkastu notu, Melkior Spice pružit će svakom nepcu neodoljiv užitak zahvaljujući bogatoj aromi šumskog meda u saću, cimetu, cvjetnom prahu, bademu i začinskom bilju. Obje medice pobudile su dvostruko veći interes nego prethodne godine kod posjetitelja kojih je bilo preko 100 000!

Doma se vraćamo s pozitivnim dojmovima cjelokupnog sajma te se veselimo svakom sljedećem. Budući da smo dobili brojne upite za Apimel proizvode od posjetitelja, očekujemo daljnje širenje na Europska i svjetska tržišta s našim medicama.

Ukoliko i vi želite isprobati ovo vrhunsko piće od meda, potražite ga u našem web shopu ili u svim Spar trgovinama, Trgovinama KTC, Tommy, Vrutak, Trgovina Krk, Istarski supermarketi, Slavonija Bošković te kod naših distributera Primores d.o.o. i Teri Trgovina d.o.o. Do sljedećeg bloga nazdravimo zajedno našom medicom. Živjeli!