Naša tvrtka s dugom tradicijom od 1994.godine bavi se proizvodnjom i preradom meda te drugih pčelinjih proizvoda. Iznimno smo ponosni i sretni što su naši vjerni kupci uz nas sve ove godine, jer bez njih cijela ova priča ne bi bila ovako savršena. U sklopu našeg bogatog proizvodnog programa svatko može pronaći odgovarajući proizvod za sebe, a zadovoljstvo naših kupaca nama je najvažnije.

Kroz sve ove godine upornost, trud i marljivi rad omogućio nam je prisustvovanje najvećem sajmu hrane na svijetu – Anugi. Petodnevni događaj održavao se od 7. do 11.listopada u Koelnmesse u Kölnu u Njemačkoj. Najveći sajam hrane na svijetu ove je godine brojao oko 170 000 posjetitelja s više od 7400 izlagača iz cijeloga svijeta. Posjetitelji su imali priliku vidjeti i degustirati različite proizvode poput egzotičnih pića, mesa i mesnih proizvoda, smrznute hrane, rashlađene te svježe hrane, mliječnih proizvoda, kruha, pekara, juhe te organskih proizvoda u industriji hrane i pića.

Apimelovi proizvodi bili su prava atrakcija sajma, a najatraktivnija mjesta zauzeli su med Premium lavanda, medica s cimetom te Čokomel. Kada jednom probaš Apimel med – ne možeš više bez njega! Velika nam je čast što smo naše proizvode predstavili na globalnom tržištu, a još veća čast nam je što smo sklopili brojne kontakte s potencijalnim partnerima s kojima ćemo ostvariti dugoročnu suradnju kako bi se tradicija naše tvrtke širila i dalje. Iskustvo je neprocjenjivo i dragocjeno, jer smo razmijenili dosadašnja znanja te stvorili nova prijateljstva.

Nakon ovakvog iskustva, brojnih potvrda naše kvalitete i posebnosti od strane kolega iz cijeloga svijeta te onoga najbitnijeg, potvrde zadovoljstva posjetitelja, vratili smo se puni pouzdanja i odlučnosti da zaključimo ovu uspješnu 2017. godinu!